Tot arriba i l’estiu també!

Tot arriba i l’estiu ja és aquí.

L’estiu és el Yang en el Yang, per tant, percebem el Qi completament exterioritzat, crescut, opulent i resplendorós. Sentim la calor i la vida.

Els fruits i les hortalisses llueixen elegants els seus colors. L’aigua primaveral nutreix l’impuls del foc estival, que permet fer-les créixer i madurar. La potència de la naturalesa es desplega del tot, de la manera més plena, alegre, productiva i brillant.

Avui, dia 21/06/17 a les 6’25h ha esdevingut el solstici d’estiu, el dia més llarg i la nit més curta. El moment en què el sol es lleva més aviat i se’n va a dormir més tard.

A nosaltres ens correspon fer el mateix, dormir menys hores, no reprimir-nos, alliberar, i dirigir el nostre amor cap a l’abundància, la bellesa i l’elegància que ens rodeja.

Si no ho fem així, i la calor queda atrapada dins, pot ser que patim insomni, palpitacions, ansietat, agitació, verborrea, hiperactivitat, diarrees, alteracions gàstriques i digestives, acné o pústules a la zona superior del cos (tronc, cap), alteracions amb la suor, sequedat de mucoses, etc.

Si pateixes qualsevol d’aquests trastorns o d’altres que no et fan sentir a gust, vine a consultar i gaudeix de l’estiu tal i com et mereixes.

Bon estiu a tots!

CONTACTE