Benvinguda Primavera!

“L’equinocci de primavera ens recorda l’etern contrast entre la llum i l’obscuritat, de la vida i la mort, i l’etern renéixer de la creació” (Arcana)

Ens trobem a l’equinocci de primavera. Aquell moment de l’any en què la llum ha anat guanyant vigor i ara la nit i el dia tenen aproximadament la mateixa durada; som a mig camí entre l’hivern i l’estiu.

És el moment de renaixement de la naturalesa, l’inici visible del creixement cap a la màxima esplendor de l’estiu. Presenciem el desgel, els camps estan verds, el temps ventós, els arbres fruiters comencen a florir i l’ambient és càlid. Els animals també desperten de nou als rituals d’aparellament per celebrar la fertilitat de la Terra.

És temps doncs de reviure: moure’s  i deixar anar, donar, sortir a l’exterior, expressar, compartir i comunicar. Amb la força de la determinació consolidada, deixar el dubte i caminar.

Si durant l’hivern no hi ha hagut un bon anclatge, ara poden sorgir migranyes, hipertensions, contractures, al·lèrgies, ansietats… o bé, pel contrari, astènies, fibromiàlgies i depresions.

Si hi ha qualsevol malestar que no et permeti gaudir d’aquesta estació tal i com es mereix, vine i consulta. Amb l’ajut de les agulles procurarem reencarrilar tot allò que s’hagi desviat.

CONTACTE