Acupuncture, anyone?

Teniu curiositat per saber quins motius us porten a la consulta de Punt d’Acupuntura?

Aquí segueix la relació del què hem procurat entendre, atendre, aminorar i/o resoldre amb les diferents sessions, durant aquest darrer any. Hem fet via amb:

-DERMATOLOGIA:

Acné, Alopècia Areata, Dishidrosi, Psoriasi, Vitilígen, Èczema crònic a les mans, Neurodermitis

-OSTEOMUSCULAR:

Cervicàlgia, Lumbociatàlgia, Contractures cervico-dorsals, Dolor per hèrnies discals, Coxàlgia (dolor al maluc), Dolor per Artritis Reumatoide, Tendinits De Quervain (canell), Dolor per Artrosi de genolls, Espondiloartrosi, Fibromiàlgia, Dolor generalitzat, Espatlla dolorosa, Dolor i debilitat als turmells post-esquinç, Síndrome del Túnel carpià, Lumboabdominàlgia, Fascitis plantar.

-GINECOLOGIA:

Dismenorrea (regles doloroses), Alteracions del cicle menstrual (cicles irregulars), problemes de Fertilitat, Cefalea catameneal (amb la regla), Símptomes de la menopausa i peri-menopausa, Pruija vaginal

-NEUROLOGIA:

Paràlisi facial perifèrica, Inestabilitat a la marxa, Cefalea tensional, Migranya

-SALUT EMOCIONAL:

Ansietat, Síndrome depressiu, Insomni, Impulsivitat en la ingesta, Estrès emocional, Intranquilitat/Inquietud/Malestar, Agorafòbia, Procés de dol, Dificultats per a l’expresió verbal dels estats emocionals

-ENDOCRINOLOGIA:

Hipotiroidisme, Astènia-cansament

-SISITEMA RESPIRATORI:

Tos seca, Alèrgies (rinitis, congestió), Sinusitis crònica

-SISTEMA DIGESTIU:

Restrenyiment, Hemorroides simptomàtiques

-SISTEMA VASCULAR:

Insuficiència venosa (pesadesa cames)

-UROLOGIA:

Disfuncions genitourinàries (dolor ejaculatori)

-MED GENERAL:

Recuperació dels efectes secundaris post-quimioteràpia, Convalescència post procés infecciós

-CANVI D’HÀBITS:

Deshabituació al tabac, Sobrepes

És un plaer constatar que cada vegada estem més oberts i receptius a noves formes d’entendre i abordar la nostra salut; formes, d’altra banda, que ens apropen a un concepte més natural i tradicional del què som i de com funcionem. Anar més lluny és retornar, diu un antic proverbi.

planta-espiral-del-escalador-42051171Així mateix, és una sort comptar amb opcions diferents per a atendre la tan diversa expressivitat de la salut i la malatia humanes.

Us agraeixo de tot cor el vot de confiança que feu quan us poseu en contacte i entreu per la porta. Cada moment que compartim és un aprenentatge mutu que espero que repercuteixi saludablement en l’evolució personal de cada un.

CONTACTE