Dra. Anna Fabà Ollé

Metge de família – Acupuntora

DSCF5715

Dra. Anna Fabà Ollé
Em vaig llicenciar en Medicina per la Universitat de Barcelona, 1999-­2005 i especialitzar en Medicina de Família i Comunitària, 2006-2010. Núm Col·legiada 41030.

Vaig concloure el Màster en Acupuntura per la Universitat de Barcelona ­ IL3, 2009-2012 i tinc l’ Acreditació de Capacitació Oficial en Acupuntura del Col∙legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB)
També gaudeixo del Certificat de Formació Pràctica en Acupuntura i Moxibustió per el Beijing Guangji Hospital of Chinese Medicine, de Pekin (Xina), on vaig fer una estada de 3 mesos al 2015, buscant els origens d’aquesta manera diferent d’entendre’ns.

Actualment estic cursant els estudis en Medicina Clàssica Xinesa, a la Escuela de Medicina Clásica China de Barcelona, des del 2015. I és aquí on realment estic arribant a l’essència real de tot aquest coneixement que m’ha mogut i remogut des que vaig iniciar els estudis de Medicina.

Altres dades que us poden interessar, quant a formació i vida professional:

  • Formació mèdica continuada que ofereix la Societat Científica d’Acupuntura de Catalunya i de Balears (SCACB) i la Secció Col·legial de Metges Acupuntors del COMB.
  • Sòcia de la SCACB de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC) i del Fòrum Català d’Atenció Primària (FOCAP).
  • Membre de la Secció Col∙legial de Metges Acupuntors del COMB

Experiència professional:

  • Acupuntura mèdica: diversos centres privats des de la finalització de l’especialització en Acupuntura al 2012. Actualment disposo de consulta pròpia a l’Espai Muntaner, a l’Eixample de Barcelona. També em trobareu un dia a la setmana a la Clínica de Medicina Natural i Acupuntura Energimed.
  • Metge de família a Centres d’Atenció Primària (CAP) de l’Institut Català de la Salut (ICS): .CAP Besós (2010-2015), CAP Maragall (2010), CAP Congrés (2010), Centre Urgències AP Manso (2010-2012), CAP Raval Sud i Hospital Vall d’Hebron de Barcelona (Resident de Medicina Familiar i Comunitària 2006-2010).

Aquest és el camí recorregut fins ara, i que em regala dia rera dia el plaer de gaudir plenament amb el què faig. Conmoure’ns a la consulta amb els pacients, que es presenten en diferents moments vitals, des d’on reiniciar el treball conjuntament, és una meravella. Mitjançant aquesta via tradicional i natural que és l’Acupuntura, puc acompanyar-los amb tota la confiança i el respecte que em mereixen.